L'alcalde de Blanes, Josep Marigó, la regidora de Cultura i Festes, Lara Torres i un dels membres de la Comissió Tècnica del Concurs de Focs, Quim Gallart, van presentar ahir el programa d'actes de la Festa Major de Santa Anna, que tindrà lloc del 20 al 28 de juliol, així com el Concurs Internacional de Focs d'Artifici, que se celebrarà del 24 al 27 de juliol.

Enguany, el pressupost ha augmentat un 33% respecte al 2013, fins als 75.000 euros, mentre que pel concurs de focs s'hi destina el mateix import, 104.000 euros.

La Festa Major consolida els espais temàtics amb un gruix d'activitats per complaure tots els públics allotjats en diferents escenaris: el de Festa Major a la plaça dels Dies Feiners, l'escenari jove Ensorra't ubicat a la platja i diversos espais a càrrec d'entitats. Com a novetat hi haurà un escenari infantil al passeig Cortils i Vieta. A l'espai per joves s'hi han programat 11 concerts, a l'escenari de festa major hi haurà les activitats més tradicionals i, entre altres, destaca el Correfoc, l'Aplec de l'Amor amb DeudeVeu d'Oh Happy Day i les quatre nits d'espectacles pirotècnics que, per primera vegada, inclouen una companyia eslovaca.