En ple dia, un jove va intentar agredir la seva parella al centre de Caldes de Malavella. La va amenaçar i la noia, en veure's acorralada, va decidir buscar refugi en un taller mecànic. El jove va quedar detingut després que s'alertés la Policia Local. Es tracta d'un noi de 20 anys, A.H.C., que va quedar arrestat per un presumpte delicte d'amenaces en l'àmbit de la violència de gènere. Va passar a mans dels Mossos d'Esquadra i serà posat a diposició del jutge de guàrdia de Santa Coloma de Faners.

Els fets van succeir en ple dia aquest dijous. Cap a les dotze del migdia, una jove es trobava a la zona de l'Avinguda del Doctor Furest de Caldes de Malavella, una de les principals vies de la població. La noia i el jove es van posar a discutir per causes que es desconeixen i ell va començar a adoptar una actitud especialment agressiva contra ella. La va amenaçar de colpejar-la i la noia va decidir córrer, i quan va veure un taller mecànic va entrar-hi a refugiar-s'hi per evitar que el mal pogués anar a més.

Davant dels fets, va alertar la Policia Local de l'actitud que estava tenint la seva parella i tot seguit s'hi van desplaçar dues patrulles i se'l va detenir. També hi van anar dos vehicles dels Mossos als qui els policies locals van entregar l'arrestat per un delicte d'amenaces en l'àmbit de la violència masclista.