Lloret de Mar subministarà aigua potable a Vidreres en cas que aquesta ho necessiti davant la situació d'emergència que pateixen les seves urbanitzacions. Així ho han acordat ambdós municipis a través de l'aprovació d'un conveni que serà vigent fins al 31 de desembre d'aquest any, tot i que es podria prorrogar de mutu acord fins a un màxim de tres mesos.

En concret, Lloret subministraria aigua a Aiguaviva Parc, Terrafortuna i La Goba, especifica el mateix conveni, que recorda que els pous que abasteixen aquestes zones "no poden obtenir el cabal de consum previst" en els pròxims sis mesos. De fet, aquesta és la solució provisional que es va posar de manifest a través d'un informe tècnic que Vidreres va encarregar al Consell Comarcal, a l'espera de trobar una solució definitiva.

Així, Lloret subministrarà aigua obtinguda de la xarxa municipal a l'Ajuntament de Vidreres "a raó d'un cabal màxim de 480 metres cúbics al dia en alta a través del dipòsit situat a la urbanització de Lloret de Mar Els Pinars.

En paral·lel, Vidreres ha realitzat ja la sol·licitud per connectar-se al seu sistema i acabar d'ajudar la quarta urbanització que ho necessita, la de Puigventós, així com al mateix polígon industrial.

Precisament, el Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOPG) va publicar dimarts un "ban d'alcaldia" de Vidreres on, entre altres, prohibeix a les dites urbanitzacions regar els jardins públics o privats i a omplir les piscines mentre duri la situació d'emergència i s'activi aquesta solució provisional.