El compte enrere perquè les urbanitzacions de Vidreres tinguin garantit el subministrament d'aigua ha començat. Aquest dimarts van començar els treballs d'interconnexió de la canonada que porta l'aigua del Pasteral cap a Caldes de Malavella amb un parell que porten cap a Vidreres. La previsió, segons han informat membres de l'operatiu, és que els treballs de connexió estiguin llestos aquest divendres, de manera que l'aigua ja podria circular cap a les urbanitzacions vidrerenques. Després, però, encara quedarien els treballs definitius, com és fer la caseta que protegeixi aquesta connexió, que s'ha fet en terme municipal de Llagostera. L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps (CiU), ha manifestat el seu desig que, efectivament, la interconnexió ja pugui funcionar aquest divendres. Des de la setmana passada, ha explicat el batlle vidrerenc, ja està en marxa la connexió amb el municipi de Lloret. En aquest cas, el subministrament es limita a un sector d'Aiguaviva Park.

Així, doncs, la que ha de garantir el subministrament a les urbanitzacions d'Aiguaviva Park, Terrafortuna, la Goba i Puigventós és en la que s'està treballant amb la canonada de Caldes a través de laqual rep l'aigua del Pasteral. Jordi Camps ha manifestat que l'acord amb l'Ajuntament de Caldes és que les urbanitzacions de Vidreres puguin arribar a rebre un abastament de 800 metres cúbics com a màxim de la citada canonada. El batlle de Vidreres confia que amb aquesta connexió se solucionin els problemes de subministrament d'aigua a les urbanitzacions del municipi i no passin episodis com el d'aquest estiu en què hi ha hagut talls. Quant a la situació actual, Camps va manifestar que ahir el subministrament a aquests nuclis urbans era correcte.

L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha comentat que les obres, que realitzen operaris de l'Ajuntament de Vidreres amb membres de les companyies d'aigua, es fan en aquest terme municipal perquè és on coincideixen les canonades de Vidreres i Caldes. També ha comentat que han donat la màxima agilitat al permís d'obres per la urgència de la connexió.