Els militants de CDC de Lloret de Mar van escollir ahir al vespre a Jaume Dulsat com a proper cap de llista a les eleccions municipals del 2015. A banda de Dulsat, el comitè executiu local havia proposat, com ja va informar aquest diari, Lluís Mosella i Albert Robert com a possibles candidats per encapçalar la llista del partit (tot i que fa uns dies Robert va renunciar a la seva candidatura per passar a formar part de la de Dulsat). Les tres persones proposades complien el perfil que l'executiu local buscava, segons van informar ahir des de la formació de Lloret de Mar. Entre aquestes qualitats destaquen la formació, la capacitat de lideratge i fermesa, amb objectius i projectes per Lloret però sobretot es va valorar la renovació buscant un cara nova.

El president de la secció local, Jordi Martínez, va destacar després de l'assemblea l'alta participació de militants, amb més d'una seixantena que hi van assistir i va afegir que la victòria de Dulsat sobre Mosella va ser per un escàs marge de vots, sense concretar. Martínez va afegir que la votació del candidat per part de la militància s'emmarca en la voluntat del partit de fer partícip d'aquesta elecció els seus membres.

En aquest sentit Martínez va subratllar els canvis que s'estan desenvolupant: "Amb la renovació de l'executiva local el passat mes de maig vam iniciar un procés de regeneració que es reflecteix avui amb l'elecció del candidat de CiU a les properes eleccions municipals".

Dulsat, un cop escollit, va "felicitar el candidat Lluís Mosella, que podria haver estat un excel·lent alcaldable, per la seva participació en aquest procés, que ha de ser un punt d'inflexió per als militants, que han tingut la possibilitat d'escollir el candidat de la coalició". I va assegurar que "estructurarem un equip preparat, molt professional, jove i dinàmic per seguir liderant Lloret de Mar".

Jaume Dulsat és actualment director-gerent de la Fundació Privada Carl Faust-Jardí Botànic Marimurtra de Blanes i professor universitari a l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol. És Màster MBA en Direcció i Organització d'Empreses i diplomat en Turisme per la Universitat de Girona. A més, compta una experiència de deu anys en la direcció d'empreses i ha treballat tant en el sector públic com en el privat.