El candidat de CiU a Lloret de Mar per a les pròximes eleccions municipals, Jaume Dulsat, ha començat a desvetllar els primers noms de les persones que l'acompanyaran a la llista. L'ordre no està decidit i, de fet, Dulsat anirà anunciant la resta de noms en les pròximes setmanes a mesura que es vagin incorporant a l'equip. Per fer-ho, compta amb una nova pàgina web des d'on detalla i explica el projecte que té la federació al municipi i inclouuna fitxa de cada un dels integrants a la seva llista.

Per començar, Dulsat -que aspira a mantenir a CiU a l'alcaldia després que l'actual batlle, Romà Codina, anunciés que no continuava- ha presentat públicament els primers set noms. Un d'ell se sabia, es tracta del jove Albert Robert, que en un inici es va convertir en un dels tres candidats a les primàries de CiU per ser el candidat.

Finalment, es va integrar a l'equip de Dulsat, de manera que els militants van haver d'escollir entre Robert i l'altra opció, Lluís Mosella, l'assessor del conseller Mas Colell, que finalment no va sortir elegit. Precisament, Mosella és ara una dels integrants de la candidatura del partit Millor que es va presentar a finals de desembre. Sobre això, Dulsat no es va mostrar preocupat i va considerar que, al Millor, aquest fitxatge "els castiga més que no pas els millora".

En tot cas, Robert és enginyer tècnic en informàtica de gestió per la UAB, cursa un màster en Anàlisis Política a la UOC i té una consultoria de software i gestiona el local d'oci nocturn Sa Nit.

El segon dels set noms és Lluïsa Baltrons, treballa a la UB com a assessora i analista de projectes Europeus de Recerca, llicenciada en Geografia per la UAB, especialitzada en Cartografia Digital i amb un currículm en gestió de projectes de recerca i de medi ambient.

La candidatura també tindrà el propietari des de l'any 1985 de l'empresa Viatges Marítim, Joan Gou, que té la seu a Lloret. Té un màster en Direcció i Administració d'empreses per la UPC i im màster en Gestió Integral de Màrketing a ESADE (1989).

A aquests se'ls afegeix l'empresari Josep Lluís Llirinós, especialitzat en administració, comptabilitat i gestió fiscal d'empresa i vinculat també al món de l'esport.

A banda hi haurà Jordi Sais, llicenciat en Dret, soci de l'empresa MRS Assessors, gabinet jurídic i econòmic, i ha estat lligat durant més de 20 anys al Bàsquet Lloret.

Entre les dones de la llista també hi ha Mònica Cunill, doctora en Psicologia, i que des de 1997 treballa com a docent i investigadora del Departament de Psicologia de la Universitat de Girona.Coautora de dos llibres, va iniciar el seu recorregut portant el Punt de Salut Jove de Lloret de Mar durant més de 5 anys, entre altres.

Finalment, l'últim nom és Ronny Mordoh, cap de màrqueting de la franquícia de restauració UDON. Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull, va fer un Postgrau en Producció Publicitària i un altre en Planificació Estratègica de la Comunicació Empresarial.

Segons Dulsat, anirà anunciat els pròxims noms a mesura que es vagin confirmant i considera que tots estan preparats per assumir responsabilitats de govern.