Anar al lavabo i fer-se unes crispetes a la cuina. D'això és el que va tenir temps un lladre que ha protagonitzat diversos robatoris a Blanes a principis de mes. En aquest cas no va tenir cap mirament, va entrar en un pis del carrer Giralda de segona residència i abans d'emportar-se els articles de valor, va aprofitar per fer un mos.

El robatori va produir-se entre el dia 2 i 3 de gener i va emportar-se sobretot aparells electrònics com un televisor, un DVD, una cadena de música, un ordinador portàtil, una consola, el microones, una estufa, entre altres objectes de valor. Es dóna el cas que aquest lladre està ben fitxat pels cossos de seguretat. Es tracta de C. Ferré, té 18 anys i es troba a Blanes vivint amb una amiga. Ell, però, és de Vinaròs i allà és conegut per la Guàrdia Civil i compta amb nombrosos antecedents policials sobretot per delictes contra el patrimoni, robatoris amb força, amb violència, entre d'altres.

Però no és l'únic cos policial que el coneix sinó que sense anar més lluny el 4 de gener la Policia Local de Blanes el va haver de patir. Va protagonitzar una persecució de més de dues hores per carrers de la població després d'atracar una botiga de la Rambla Ruyra. Va acabar arrestat i se li van imputar cinc delictes: robatori amb intimidació, furt d'ús de ciclomotor, conducció temerària, conduir un vehicle -va fugir amb un ciclomotor sostret a Lloret- sense haver obtingut mai permís o llicència, i danys de diversa consideració.

Això va passar el dia 4 i abans el lladre ja havia perpetrat dos robatoris més, el que va tenir temps per menjar-se les crispetes i un altre, també entre els dies 2 i 3 al carrer Vall de Venècia. L'home va forçar la porta d'un pis d'un rus i d'allà se'n va emportar 500 rubles, tauletes electròniques, telèfons, entre altres coses.

Aquests dos robatoris, els van poder atribuir els agents de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de Blanes després que se'ls traslladés l'home detingut. El van arrestar de nou el dia 5 de gener i quan ja va quedar en llibertat, se li van poder imputar dos robatoris amb força més per part dels Mossos de Blanes. En aquest cas en dos habitatges del carrer Josep Carner i Baix Ebre i s'haurien produït posteriorment. En el cas del carrer Carner, el jove es va emportar un llum, decoració i roba. Mentre que en l'altre pis va forçar la finestra i va sostreure joies, roba i aparells electrònics. El detingut es troba a l'espera de prestar declaració davant del jutge.

Els Mossos també investiguen si el mateix lladre és l'autor de dos atracaments en supermercats al barri de Ca la Guidó que s'han perpetrat les darreres setmanes.