El projecte per crear un nou espai urbà al costat de l'antic pavelló, on hi havia el dipòsit de vehicles municipal, ha entrat en la seva recta final amb els treballs de pavimentació amb asfaltat vermell que acabarà abans de divendres. La previsió és acabar totes les obres a finals d'aquest mes.

El projecte es va adjudicar per 352.783,21 euros per ordenar i revaloritzar l'entorn que gira al voltant de la plaça dels Països Catalans. En concret, segons va informar l'Ajuntament, l'espai interior tindrà una franja enjardinada arran del límit amb el passeig de S'Abanell fins a la rotonda, i la zona de pas és a l'interior de la zona recuperada. Estarà condicionada amb arbrat -que ja s'ha plantat- i mobiliari urbà que encara s'ha d'instal·lar. Aquesta setmana s'està fent l'asfalt vermel i esperen tenir-lo enllestit aquesta mateixa setmana. La nova plaça permetrà fer-hi activitats com concerts o balls populars.

D'altra banda, a l'espai paral·lel a l'antic pavelló per la banda del Passeig de Catalunya s'hi ha instal·lat un nou enllumenat al llarg de tot el vial i s'han plantat dues fileres d'arbrat a banda i banda. Fins ara l'única il·luminació amb què comptava aquesta zona provenia del vial per on circulen els vehicles. Les obres comporten modificacions puntuals de circulació.