El candidat de CiU per Blanes, Quim Torrecillas, diu que vol posar "Blanes de moda" i promoure els atractius naturals del municipi dotant-lo de nous equipaments. L'alcaldable va anunciar les seves propostes a l'acte de presentació de la seva llista al Teatre del municipi on van assitir més de 400 persones. La formació destaca que presenta una llista marcada per un perfil jove, amb una agent dels Mossos, un professor i una enginyera entre les primeres posicions.

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el de Caldes de Malavella i president del Consell de la Selva, Salvador Baliu, van ser els encarregats de conduir l'acte. En aquest sentit, Baliu va destacar la trajectòria política de Torrecillas i Puigdemont va insistir que cal implementar la comunicació entre els municipis i va posar com a exemple que els guanyadors del concurs de jocs d'artifici que es fan a Blanes són els que després disparen a la Festa Major de Girona.

Per la seva banda, Torrecillas va insistir en la seva voluntat de millorar els atractius de la població, consolidar-lo i crear-hi nous equipaments. En aquest sentit, va reafirmar la voluntat de fer un museu vinculat al mar a l'esplanada del port, promoure un alberg esportiu i un hotel de qualitat per a poder assegurar que els participants que competeixen a la ciutat esportiva es puguin allotjar a Blanes.

El candidat també va destacar que set de cada deu persones que treballen a Blanes ho fan al sector turístic. "I encara em pregunten pel carrer que és Blanes?, va dir. "Blanes és un poble de turisme i serveis que cal dinamitzar i apostar per aquesta línia de treball", va afegir. El lema de la campanya, "Volem posar Blanes de moda", va servir per cloure l'acte de presentació, on també es va cantar l'himne nacional de Catalunya, interpretat per la coral Associació de músics amateurs de Blanes.