La delegació a Blanes de Mifas, entitat sense ànim de lucre que representa les persones amb discapacitat física de les comarques gironines, va inaugurar ahir una nova aula de formació a la seu de l'entitat, ubicada a l'avinguda Extremadura, 1 del municipi. Segons van informar, la nova aula de formació de la delegació a Blanes incrementarà l'oferta formativa dirigida a millorar la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat física de les comarques de la Selva i l'Alt Maresme.

En concret, l'aula s'ha equipat amb 15 equips informàtics i una impressora gràcies a la col·laboració econòmica de La Caixa. Amb aquest equipament, explica 'entitat, s'obrirà una nova oferta formativa als prop de 1.000 socis de les comarques de la Selva i l'Alt Maresme. S'hi duran a terme cursos d'informàtica orientats a adquirir coneixements de les noves tecnologies i també cursos de formació adreçats a aquelles persones que estan inscrits a la borsa laboral de MIFAS, en recerca activa d'ocupació i volen aprendre el funcionament dels portals de feina, les xarxes socials, l'ús dels blocs personals i les principals aplicacions per fer un currículum vitae.

La delegació de MIFAS a Blanes va traslladar-se el passat desembre per emplaçar-se en un local més ampli, de més fàcil accés circulatori i amb més fàcil aparcament.

L'acte d'inauguració va comptar ahir amb la presència del director de l'oficina de "la Caixa" de Blanes, Xavier Mas Fontrodona, el president de MIFAS, Albert Carbonell així com el delegat territorial de MIFAS de les comarques de la Selva i l'Alt Maresme, Julio Merino.