La primera de les tres jornades del Blanes 12, que per segon any coincideix amb el primer cap de setmana de juny, va convertir-se una vegada més en una nit de festa, amb una gran afluència de públic. Es tractava de firar-se amb promocions i ofertes que es podien trobar als 90 comerços oberts fins a la mitjanit -moda, perfumeries, llenceria, complements-; o bé reposar forces en qualsevol dels 27 locals de restauració que s'han adherit a l'experiència, alguns dels quals han amenitzat la vetllada amb música en viu.

La Shopping Night de divendres va donar el tret de sortida i va culminar amb un sorteig que es va fer a les 12:12 de la mitjanit. Organitzat per l'Associació de Botiguers de Blanes Centre, es van sortejar 3.000 euros repartits en 12 vals de compra de 250 euros. En total, hi havia 10.000 butlletes repartides per al sorteig.

La quarta edició de Blanes 12 continua durant tot el cap de setmana amb la resta de les més de 70 activitats que encara quedaran per fer-se, després que divendres ja n'hi va haver un bon grapat. Ahir al matí una de les novetats va ser la possibilitat de practicar paddle surf, així com l'exposició i concurs de bonsais instal·lat a la plaça Solidaritat fins al vespre.

Per avui diumenge s'han programat dues activitats culturals més que s'allotjaran al Teatre de Blanes. A les 12 del migdia hi haurà Els Contes de Rialles, un espectacle infantil de producció pròpia i a la tarda es representa l'obra L'home amb qui somien les dones quan somien amb homes, a càrrec del grup de teatre del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar. L'espectacle és una comèdia sobre el món de la parella i del teatre amb tocs de musical, en la línia del Diari de Bridget Jones, Sexo en Nueva York, La boda de mi mejor amiga, o El otro lado de la cama. Aquí també hi ha una oferta especial: 2 entrades per 12 €.