Un conductor que havia quedat atrapat a l'interior d'un vehicle en flames a Blanes ha estat evacuat amb un principi d'intoxicació pel fum inhalat i un atac d'ansietat, segons informa l'Ajuntament d'aquest municipi.

L'avís de l'incendi s'ha rebut a les 14:48 hores quan la víctima ha estacionat davant un estanc sense parar el motor i, en tornar, no s'ha adonat del foc que afectava la part inferior de l'automòbil.

En ser avisat per uns vianants, l'home, de 44 anys i veí de Lloret de Mar, ha quedat atrapat al cotxe, que tenia les portes bloquejades, mentre els responsables de l'establiment en el qual havia comprat han començat a apagar les flames amb extintors.

Quan la víctima ha pogut sortir, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques l'ha evacuat a l'Hospital Comarcal de Blanes per la intoxicació i l'atac d'ansietat, encara que no patia cremades ni ferides de consideració.

La situació ha estat controlada de manera immediata pels Bombers de la Generalitat, encara que el vehicle ha quedat completament carbonitzat.

La primera hipòtesi sobre les causes de l'incendi amb la qual treballen els investigadors apunta a una avaria mecànica de l'automòbil.