Quatre tones de sobrepès. Això és el que duia un autocar en el remolc que arrossegava. Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona el van interceptar a l'autopista AP-7 a l'alçada de Sils després de veure que anava envaint el carril contrari constantment de forma perillosa. L'autocar portava 46 passatgers i va quedar immobilitzat a l'estació d'autobusos de Girona. El xofer va quedar denunciat i a més, l'empresa va ser multada amb 2.940 euros. Després, el vehicle va poder seguir la marxa sense el remolc.

El conductor, de nacionalitat marroquina, va quedar denunciat com a presumpte autor de tres fets administratius: circular amb un excés de pes del remolc que transportava, circular sense la documentació del remolc i conduir de forma negligent.

Els fets van passar cap a dos quarts de nou del matí del dilluns a l'alçada del punt quilomètric 80 de l'autopista AP-7, en sentit sud, al terme municipal de Sils, on una patrulla dels Mossos d'Esquadra de trànsit va localitzar un autocar i el seu remolc circulant d'una manera perillosa ja que envaïa constantment el carril del costat de l'autopista.

Els agents van aturar l'autocar i van observar que el remolc portava massa pes, motiu pel qual feia oscil·lar l'autocars. Per això, van decidir anar a una bàscula legalment autoritzada per tal de fer un pesatge del remolc i la seva càrrega.

Mentre pesaven el vehicle, els Mossos van comprovar que el remolc amb la càrrega transportada pesava 7.440 quilos, 3.940 quilos més del màxim legal permès, que en aquest cas era de 3.500 quilos.

Per aquest motiu, els agents van traslladar el vehicle, que portava 46 passatgers, fins a l'estació d'autobusos de Girona, on va quedar immobilitzat.

A primera hora de la tarda, l'empresa de l'autocar denunciat va abonar 2.940 euros en concepte de denúncies i, després de gestionar dues furgonetes per tal que transportessin la part sobrant de la càrrega, el vehicle va poder continuar la marxa.