L'Ajuntament de Lloret de Mar ha presentat les dades de visites del primer semestre del 2015 als equipaments culturals de Lloret, aglutinats sota el projecte Museu Obert de Lloret (MOLL). Els elements del MOLL han rebut 56.360 persones, unes xifres inferiors a l'any passat, que van ser de prop de 61.000. Pel que fa als ingressos obtinguts se situen en 107.406 euros, ha informat l'Ajuntament.

Dels més de 56.000 visitants que ha rebut el MOLL en els primers sis mesos de l'any, els mesos de més afluència han estat l'abril, amb 18.342 visitants, i el mes de maig amb 12.397 visitants. Albert Robert, regidor de Cultura, també ha explicat que «els Jardins de Santa Clotilde amb 42.508 visites continuen sent l'atractiu cultural més visitat» i ha afegit «s'està realitzant una important aposta des de l'Ajuntament per dinamitzar els equipaments culturals amb propostes com: visites teatralitzades, guiades i nocturnes, rutes d'autor, jornades de descoberta del patrimoni, concerts, propostes infantils i familiars i l'alta demanda de reserves demostra que són activitats complementàries molt ben rebudes i valorades».

Els integrants del MOLL

El Museu Obert de Lloret està format pel Museu del Mar, Es Tint, el centre històric, el jaciment de Puig de Castellet, el castell de Sant Joan, l'església parroquial de Sant Romà, el Cementiri Modernista, els Jardins de Santa Clotilde, Can Saragossa, la capella dels Sants Metges, l'ermita de Santa Cristina, l'ermita de les Alegries, Sant Pere del Bosc i l'ermita de Sant Quirze.