La Policia local d'Arbúcies ha trobat sa i estalvi un veí de Montornès del Vallès que havia desaparegut el 24 de juliol. Tres dies després, l'home, que ronda la cinquantena d'anys, va ser interceptat per la patrulla del cos municipal a l'entrada de la urbanització de la Joia del Montseny.

Fonts municipals ha informat que els agents van veure un home descalç, amb els pantalons esparracats i en un estat de deixadesa important. Davant d'aquest fet, els policies es van aturar i van preguntar a l'home si es trobava bé, a la qual cosa va respondre amb incongruències i amb una desorientació evident tot i que es va identificar correctament. Després de passar les dades de l'home per la base de dades policials va saltar l'alarma ja que constava una denúncia per desaparició d'aquesta persona.

L'home, que pateix esquizofrènia i conducta bipolar, segons han comunicat les fonts municipals, va ser traslladat amb una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'hospital Santa Caterina de Salt, on es va retrobar amb la seva família.