El jove alemany de 18 anys que dimarts va precipitar-se d'un ?tercer pis a l'hotel Villa Garbí, de Lloret Mar, segueix a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de ?l'hospital Josep Trueta de Girona. El noi havia tractat de passar d'una habitació a l'altra passant a través de les finestres quan es va despenjar.

En el moment dels fets el noi es trobava sol, tot i que formava part d'un grup de joves que estaven passant uns dies de vacances a la localitat selvatana. Tot apunta que la seva intenció era passar de ?l'habitació 340 a l'habitació 328, que es troba situada al pis inferior però el noi va caure al buit i va ?quedar estès al celobert de l'hotel.

La policia local va poder alertar els Mossos d'Esquadra a tres quarts de nou del vespre, que van desplaçar-se directament cap a l'hotel. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques també va intervenir, els sanitaris van poder estabilitzar el jove per traslladar-lo immediatament cap a l'hospital Josep Trueta, on va ingressar a l'UCI amb pronòstic greu.