L'Ajuntament de Vidreres tirarà endavant un projecte de renovació de l'enllumenat del Mas Flassià, el projecte del qual puja 336.302,06 euros. A més de canviar els punts de llum perquè molts dels fanals tenen les bases en mal estat i canviar tota la instal·lació elèctrica, l'Ajuntament aprofitarà per soterrar la línia de megafonia municipal que hi ha en aquest barri. L'alcalde, Jordi Camps (CiU), ha explicat que el soterrament d'aquest cablejat ja es va fer al centre del poble i que ara, amb l'ocasió que representa la renovació de l'enllumenat, es farà al Mas Flassià. La inversió compta amb una subvenció de 60.000 euros de la Generalitat.

Els altaveus de la megafonia municipal es troben repartits entre els fanals, instal·lats a la part superior. El batlle ha concretat que aquesta megafonia es controla des de l'Ajuntament i s'utilitza per anunciar informació de caràcter municipal, posar fil musical en època nadalenca o comunicar defuncions. El que se soterrarà són els cables que conecten amb els altaveus i que actualment, al Mas Flassià, són aeris.

La intervenció en aquest sector de Vidreres també comportarà la instal·lació de quadres elèctrics nous per evitar la problemàtica que es genera quan plou, que provoca que els carrers es quedin sense subministrament elèctric.

L'Ajuntament va aprovar aquest inversió en el darrer ple municipal, en una modificació de crèdit pressupostari que n'inclou una altra de destacada: la reforma de les voreres de la carretera de Lloret de Mar, per a la qual s'hi destinen 214.305,75 euros. L'Ajuntament compta amb una subvenció de 23.050,40 euros de la Diputació. El batlle ha explicat que l'actuació consisteix a arrencar tots els panots que hi ha des de l'Ajuntament nou fins al pavelló i aplicar-hi formigó raspat acolorit. Camps ha comentat que d'aquesta manera s'homogeneitzaran les voreres de la carretera de Lloret amb les del carrer Costa Brava (a més que les voreres de la carretera de Lloret tampoc tenien una imatge unificada). L'actuació comportarà la substitució de tots els fanals per uns altres de baix consum així com d'una instal·lació més actualitzada. L'obra tindrà una afectació sobre uns 1.000 metres de vorera.