La roca del Moro, situada al mar entre Tossa de Mar i Lloret de Mar es va cobrar dissabte passat una nova víctima. Un iot de 18 metres d'eslora hi va xocar, cosa que va provocar que la part inferior del buc de l'embarcació quedés destrossat i s'hi produís una via d'aigua. Inevitablement, l'embarcació es va enfonsar. Posteriorment, va ser remolcada fins al port de Blanes on l'empresa Grues Pallí, especialitzada en aquestes operacions, la va treure de l'aigua i la va traslladar a una empresa de gestió de residus de vaixells.

Protecció Civil de Lloret de Mar ha informat que l'accident es va produir la tarda de dissabte. La roca es troba a uns 50 metres de la costa i quan l'aigua està plana és gairebé imperceptible, han explicat des del cos, de manera que si es desconeix de la seva existència, l'accident és molt probable. Davant la impossibilitat de Salvament Marítim d'atendre la incidència per estar en una altra, Protecció Civil de Lloret es va adreçar al lloc dels fets, va rescatar els ocupants de la motora, cap dels quals va patir ferides, i els van traslladar a la cala Llevadó. En un primer moment, també s'hi van adreçar socorristes de Tossa, de manera que Protecció Civil de Lloret els va retornar a la platja, han afegit dels fonts del cos d'emergències.

Quan els membres de Protecció Civil van arribar fins a la roca del Moro, l'embarcació encara estava a la superfície, però la via d'aigua que s'hi va obrir com a conseqüència del xoc va provocar que s'acabés enfonsant. El passat mes de maig, una altra embarcació també va xocar amb la roca del Moro i es va enfonsar. En aquella ocasió hi va intervenir Protecció Civil de Blanes. Els passatgers van ser rescatats.