Arbúcies retrà homenatge el proper 10 de setembre a la figura d'Ovidi Montllor, en el marc de la commemoració del 20è aniversari de la seva desaparició. I per què l' Ovidi?

Ovidi Montllor representa per nosaltres els tres eixos fonamentals que guia la nostra acció municipal. En primer lloc, el compromís nacional. En el context actual, els ajuntaments juguem un paper primordial en la construcció nacional. I Arbúcies, n'ha estat històricament referent. Som un poble compromès i com hem dit tantes vegades seguirem fidels al servei d'aquest poble. Dels Països catalans, de Salses a Guardamar, de Fraga a Maó. Un sol poble, una llengua comuna.

En segon lloc, la recerca de la justícia social. Igual que l'Ovidi, cerquem dia a dia la construcció d'un poble just i tenim com a referent principal les persones. Convençuts que la política és una eina de transformació i treballant pel poble, però sobretot amb el poble; en totes les seves expressions, socials, associatives, assitencials, cooperatives , amb un únic objectiu: un poble de les persones i al servei de les mateixes.

En tercer lloc, pels valors que l'Ovidi també defensava. La voluntat de servei, la cooperació, el bé comú, la defensa d'allò comú, de la igualtat d'oportunitats, i per sobre de tot per la fraternitat entre persones. Per la construcció de contextos socials i econòmics nous. La ciutadania decideix i ho decideix tot.

Per què l'Ovidi? Perquè senzillament l'Ovidi representava tot això. I com ell, no renunciem a la utopia. Sí, Ovidi, com tu deies, perquè vull!!