Santa Coloma elabora un inventari de 73 camins que poden tenir un ús públic

L'objectiu és disposar d'un fons consensuat amb els interessats que reculli la seva realitat física i jurídica

25.11.2015 | 13:54
Un dels camins de Santa Coloma.

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha elaborat un inventari de 73 camins que poden tenir una utilitat pública. L'objectiu del treball és disposar d'un fons on es detallin els diferents camins, carreteres, pistes i pistes forestals, que estigui consensuat amb tots els interessats i que reculli la realitat física i jurídica dels camins del municipi, determinant quins són públics o quins tenen constituïda una servitud pública de pas.
L'inventari consta d'una fitxa per a cadascun dels camins en què figura el nom, el tipus de dret, la situació, la descripció, l'amplada mitjana aproximada, la naturalesa jurídica, la destinació i acord que ho disposi, els drets reals constituïts al seu favor, les càrregues reals, les càrregues personals, el títol d'adquisició i la data d'adquisició. Cada fitxa inclou dos plànols. El primer és un mapa del municipi on es poden veure els 73 camins inventariats i el tram en qüestió. El segon és un plànol detallat del tram.
El document es va aprovar inicialment el 21 de setembre i es va sotmetre a informació pública durant 2 mesos. El termini finalitza el 5 de desembre, però el ple del 16 de novembre va decidir prorrogar-ho tres mesos fins al 29 de febrer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema