Sóc l´Ànton, el nen de 12 anys de Caldes de Malavella que el passat dia 30 de desembre va patir un accident molt greu en caure del Puigsacalm i haver de ser rescatat per l´helicòpter dels bombers i equips especialitzats. Tant jo mateix com els meus pares, en Xevi i la Carme, voldríem donar les gràcies a les persones que han fet possible, amb la seva intervenció en algun moment o altre, que actualment m´estigui recuperant de manera satisfactòria.

Així, en primer lloc, a la meva tia Montse i al meu cosí Eudald, amb qui vaig anar d´excursió al Puigsacalm i que, quan vaig caure, van reaccionar de manera ràpida perquè els serveis d´emergència poguessin ajudar-me. En segon lloc, als tres excursionistes, en Manel, l´Andreu i un del qual no coneixem el nom que, arriscant-se molt, van baixar fins on havia caigut per assistir-me i dir als equips de rescat on estava; i, per descomptat, a les persones que aquell dia estaven al cim de la muntanya i que van donar suport a la meva tia i al meu cosí. En tercer lloc, voldríem agrair a tot el personal de pediatria de l´hospital Josep Trueta de Girona que, tant a l´UCI com a la planta, em van curar, mimar i cuidar, a part de donar suport als meus pares en uns moments molt complicats.

Per descomptat, volem donar les gràcies a la meva escola, la Salle Cassà, tant a l´equip directiu, als mestres i als meus companys que ens han donat suport en tot moment i que ara mateix em faciliten la meva reincorporació al màxim; i també a la gran família del SHUM de Maçanet, el club on jugo a hoquei sobre patins, i de manera especial a l´equip Aleví B que m´ajuda a tirar endavant perquè saben que el meu desig és poder tornar a jugar amb ells. Una de les meves professores de quan era petit que em va veure a l´UCI l´endemà de l´accident va dir a la meva mare que si ens haguessin dit que en menys d´un mes podria començar alguna horeta a l´escola, no ens ho hauríem cregut: i ho estic fent! Gràcies a tots els que ens esteu donant suport!