Un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola, va resultar ferit greu en caure de la seva moto a la GI-682, al seu pas per Tossa de Mar. La víctima va haver de ser evacuada en l'helicòpter medicalitzat del SEM, que el va traslladar fins a l'hospital Trueta de Girona.

L'accident de trànsit va tenir lloc al voltant d'un quart de cinc a l'alçada del quilòmetre 17 de la carretera que va de Sant Feliu a Lloret de Mar. En aquest punt hi ha l'entrada de la urbanització Mar Tossa i és on va caure de la seva moto per causes que es desconeixen, quan anava en direcció cap a Lloret. L'home va quedar atrapat entre una paret i la seva motocicleta en precipitar-se del vehicle.

Ràpidament un testimoni dels fets va alertar el telèfon d'emergències 112. Fins allà s'hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers, una ambulància i l'helicòpter del SEM,?així com diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.

A causa de la topada, l'home va perdre per un moment la consciència però la va recuperar quan hi havia ja els efectius sanitaris. La víctima va quedar ferida greu i va ser traslladada al Trueta amb l'helicòpter medicalitzat.

A causa del sinistre viari es va tallar la carretera i després s'hi va donar pas alternatiu. Al cap d'una hora ja es va obrir al trànsit.