El regidor del Partit Popular (PP) de Lloret de Mar i assessor a la subdelegació del Govern a Girona en matèria de seguretat i de relacions en l'administració local, Enric Martínez, ha deixat la militància del partit a causa dels casos de corrupció que impliquen els populars. Així ho va confirmar ahir a Diari de Girona,on va avançar que seguirà treballant a l'Ajuntament com a regidor no adscrit a cap formació política. «Ja no n'hi ha prou de lamentar-se. Ens demanen contundència i el silenci i l'immobilisme no són les respostes» va dir Martínez, que va subratllar que aquesta decisió la va prendre amb la Junta Local del partit a Lloret, alguns membres dels quals també haurien manifestat la seva intenció d'abandonar la formació de dretes.

«Abans d'informar el partit, ho vaig comentar amb la Junta Local i algunes persones també han decidit deixar les seves responsabilitats al PP» va dir l'edil, qui va afegir que es tracta d'una decisió «conjunta» presa després d'un «intens i profund» debat. «Entenem que ja fa massa temps que els casos de corrupció es repeteixen i alguns d'ells impliquen els càrrecs del PP en àmbit nacional, i fins aquí hem arribat» va assenyalar el polític lloretenc.

Tot i això, Martínez va puntualitzar que «no té cap problema» amb la direcció general del partit a Girona. «Al contrari.?Estic molt agraït a l'Enric Millo, per la confiança que m'ha tingut tot aquest temps» va dir, tot recordant que va ser justament amb Millo amb qui va abandonar Unió Democràtica el 2004. «Jo no puc continuar en un partit on veig que no es prenen decisions contundents quan s'han de prendre i, tenint en compte la molt probable nova convocatòria d'eleccions generals, no tinc ni el valor ni la intenció de fer campanya i demanar el vot pel PP amb la situació de corrupció que hi ha actualment», va dir Martínez, qui va assegurar que ja no se sent «còmode» representant «aquestes sigles», i més en un context on les passades eleccions municipals «van restar més que sumar».

D'altra banda, el regidor lloretenc també va al·legar motius familiars en la decisió d'abandonar la militància. «Ser del PP a Girona no és fàcil i repercuteix a la família. He pogut aguantar 12 anys en el partit, però fins aquí» va afegir Martínez, que deixarà d'ocupar també els càrrecs de vicesecretari d'urbanització del partit en àmbit provincial, i d'assessor a la subdelegació del Govern a Girona en matèria de seguretat i de relacions en l'administració local, entre d'altres.

Continuïtat a l'Ajuntament

Tot i això, l'encara regidor va remarcar ahir que «vol» seguir treballant a l'Ajuntament, de manera que en el pròxim ple municipal ja constarà com a regidor no adscrit. «Ens devem a l'electorat que ens va votar a les municipals, independentment que votessin unes sigles, tot i que entenc que, pràcticament la totalitat dels vots, van anar a les persones» va apuntar Martínez. En aquest sentit, l'exregidor del PP va contextualitzar que estan en un moment de «punt i a part» en el qual, amb els membres de la Junta Local «obrirem» un període de reflexió per «decidir quin paper assumir a partir d'ara» al consistori.

Enric Martínez, que va ser regidor del PP a Lloret durant 4 anys i 7 mesos, ja ha comunicat la seva decisió a la resta de portaveus dels grups municipals, els quals assegura que «van donar suport a» la seva decisió i els van assegurar que tenen «les portes obertes» a se?guir treballant per Lloret de Mar.