Ensurt a Càritas d'Anglès. Quan van anar a obrir el local aquest dimarts al matí, les voluntàries es van trobar amb les portes forçades, que els faltaven dos panys i, a més, que part dels aliments que hi ha a l'entrada en lleixes ja no hi eren. Els lladres, però, no van tocar el magatzem ni tampoc es van emportar cap pot de llegums.

Els responsables de Càritas van alertar la Policia Local de bon matí i s'hi van desplaçar. Després van denunciar els fets a la comissaria dels Mossos de Santa Coloma i, ahir, la policia científica s'hi va desplaçar per mirar de trobar empremtes o algun tipus de pista per enxampar els autors.

El president de Càritas d'Anglès, Miquel Tolosa, ahir va lamentar els fets i va destacar que el o els lladres van tenir clar el que volien ja que van escollir productes de primera necessitat. Per exemple van sostreure unes 40 ampolles d'oli, litres de llet, sucre, arròs però en canvi no van tocar els llegums. Per poder-s'ho emportar van agafar la funda de la impressora i la devien utilitzar com a bossa.

Tolosa també destaca que troba estrany que els lladres no anessin al magatzem, que és on hi havia més productes i tenen por que hi tornin a intentar robar. Per tot això, els fets estan denunciats als Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners, que es troben investigant el cas.

El president va afegir que els productes robats és difícil que puguin acabar en cap botiga ja que porten un distintiu de la Unió Europea que posa clarament que són per a centres de distribució com el que té Càritas a Anglès.

El robatori no està clar quan es va produir perquè no obre cada dia però tot apunta que va ser la nit de dilluns perquè algú s'hauria adonat que hi havia el pany forçat abans. Dos dels panys que hi ha també van desaparèixer fruit de l'actuació dels lladres.