L'Ajuntament de Sils construirà 800 metres de vorera a les zones verdes de Vallcanera, concretament a les situades entre aquesta urbanització i la de Les Comes, segons va confirmar ahir l'alcalde, Martí Nogué (IdS). «En aquest espai mai s'hi havien fet voreres i ja tocava» va precisar el batlle.

Així, segons va detallar Nogué, l'obra es farà en una sola fase i tindria una durada aproximada d'entre tres i quatre mesos. «No és una actuació difícil, però són molts metres a fer i això porta temps» va assenyalar.

A més, Nogué també va especificar que el Projecte de millores de a la via pública, parcs i places, aprovat definitivament el 31 de març, inclourà l'adequació de diversos parcs infantils i l'arranjaments d'algunes places. «Per la mainada, es posaran gronxadors i altres elements de jocs infantils i també es posarà terra de cautxú per evitar que els nens es facin mal si cauen» va afegir l'alcalde silenc. Ara, aprovat el projecte, que tindrà un cost total aproximat de 230.000 euros, es tirarà endavant l'adjudicació.