L'Ajuntament de Breda va aprovar, en el ple extraordinari celebrat dilluns a la nit, la sol·licitud d'un préstec de 250.000 euros a llarg termini per al finançament de part de les inversions a realitzar el 2016. Així, segons va informar ahir el consistori, es destinaran: 100.000 euros a la urbanització de la zona de la plaça de les Escoles, on s'hi ubicarà el futur institut de Secundària; 30.000 euros per a inversió en recs i clavegueram; 15.000 euros per a elements de transport de la brigada municipal; i 105.000 euros per a la primera fase de la intervenció de la nau de l'església de Sant Salvador.

Aquest punt va ser aprovat amb sis vots a favor de l'equip de govern (ERC), quatre abstencions de Tots per Breda i CDC i un vot en contra de la CUP.

Pla econòmic financer

D'altra banda, en el mateix ple, es va aprovar també el Pla econòmic-financer 2016-2017. Aquest Pla es durà a terme arran de l'incompliment de la regla de despesa de ?l'any 2015 i servirà per solucionar-lo. Aquest punt va ser aprovat amb el vot a favor de l'equip de govern i l'abstenció de tots els partits de l'oposició.