Vilobí esgota el termini per intentar unir els clubs de futbol

Si les entitats no acorden avui un full de ruta comú, el govern obrirà el concurs públic per cedir els usos del camp

07.05.2016 | 07:22

El termini que tenien els dos clubs de futbol de Vilobí d'Onyar -l'Associació Esportiva Vilobí i el Futbol Club Vilobí- per presentar un esborrany de full de ruta amb un objectiu clar d'integració i una data màxima d'execució acaba avui i, de moment, no hi hauria acord, segons van explicar ahir els responsables de les dues entitats esportives. En el ple extraordinari del passat 24 d'abril, en el qual es van aprovar per sis vots a favor (GMI) i cinc en contra (CiU) les bases reguladores de la cessió d'usos del camp de futbol municipal, l'alcaldessa, Cristina Mundet, va anunciar que «aturava» la convocatòria del concurs públic per cedir aquests usos durant 15 dies -fins al 6 de maig- a l'espera d'una «entesa» entre les dues entitats esportives locals. «Estem treballant amb els dos clubs i volem esgotar tot el termini», va precisar ahir Mundet, qui no va concretar què passarà amb la convocatòria del concurs.

Tot i això, els responsables dels clubs no es van mostrar optimistes amb la possibilitat d'assolir un acord immediat. «No veig gaire possible que es produeixi una unificació», va dir el president de l'AE Vilobí, Jordi Pascual, qui va afegir que, tot i que s'han fet algunes reunions, «no s'ha evolucionat massa» respecte als posicionaments inicials. «El nostre plantejament segueix sent el d'intentar arribar a un acord, però si finalment es convoca el concurs, ens hi presentarem», va assenyalar Pascual, qui va lamentar que «tot està anant molt ràpid».

Per la seva banda, el portaveu del futbol base del FC Vilobí, Antoni Díaz -la secció de l'entitat que s'ha mostrat més contrària a aquesta integració-, va puntualitzar que la seva posició «no ha canviat». «Esperem que l'equip de govern rectifiqui perquè considerem que el concurs no és just i que és innecessari», va remarcar Díaz, qui va criticar que les bases aprovades «són inassumibles i no s'ajusten a la realitat». «La possibilitat de presentar-nos al concurs s'haurà d'estudiar», va afegir el portaveu, recordant que «qui vulgui entrar» al FC Vilobí ho ha de fer «amb il·lusió i no pas obligat».

Bases aprovades
Segons va explicar Mundet en el ple extraordinari, si finalment hi ha concurs públic, el futbol a Vilobí tindrà un sol gestor fins al final de la temporada 2018/2019. En les bases aprovades, que defineixen els criteris que el GMI valorarà per triar el gestor dels usos del camp, es prioritzarà la integració i la creació d'una comissió que vetlli per la bona entesa i encaix dels clubs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

La Selva

Lloret abaixa un 20% els preus de la piscina i guanya 470 abonats

Lloret abaixa un 20% els preus de la piscina i guanya 470 abonats

El director de la instal·lació creu que els primers guanys es podrien notar a partir del 2020

Vidreres obté una subvenció d´uns 1.900 euros per comprar una pala llevaneus

L'Ajuntament de Vidreres ha obtingut una subvenció de 1.853,44 euros de la Diputació de Girona,...

Reparteixen lots de productes d´higiene i neteja als ajuntaments

Reparteixen lots de productes d´higiene i neteja als ajuntaments

El Consell Comarcal de la Selva va iniciar ahir la distribució de lots de productes de...

El jutge no sap si va arribar la citació a tres russos imputats en l´operació Clotilde

Es tracta del general rus Viktor Kanaikine, així com dels seus compatriotes Segey Nalimov i Andrei...

Acaba la instal·lació de la canonada que va rebentar el 5 de setembre a Anglès

Acaba la instal·lació de la canonada que va rebentar el 5 de setembre a Anglès

El trencament, que podria haver estat causat pel terratrèmol de 3,6 graus, va afectar el carrer...

Enllaços recomanats: Premis cinema