Els Mossos d'Esquadra han detingut a Blanes el propietari d'un bar i un client que tenia una ordre d'extradició durant un dispositiu conjunt amb la Policia Local de Blanes. El bar, anomenat La Cova, havia estat objecte de queixes veïnals. A banda de les detencions, es van identificar sis persones i els agents van localitzar cocaïna, haixix i marihuana.

Les detencions es van fer el dia 8 de juny i els arrestats són dos homes, de 41 i 34 anys, de nacionalitats espanyola i marroquina i veïns de València i Blanes. El primer va quedar arrestat per tenir una ordre d'extradició europea; i el segon, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

El dispositiu es va desplegar cap a les cinc de la tarda del mateix dia amb agents dels Mossos de la comissaria de Blanes juntament amb agents de la Policia Local. El resultat del dispositiu és la detenció dels dos homes i sis persones més, identificades.

També van trobar 15 grams de cocaïna localitzada, 10 peces d'haixix i diverses dosis individuals de marihuana, tot, a més, segons els Mossos, estava preparat per a la venda individual. En el mateix establiment també hi van localitzar unes balances de precisió.

Per la seva banda, la Policia Local de Blanes va denunciar administrativament el propietari per diverses irregularitats. Entre elles, per manca de documentació de l'activitat, irregularitats en l'assegurança, deficiències en les mesures de seguretat en el treball i deficiències higièniques greus, entre altres.

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur a la població de Blanes, segons van informar ahir en una nota.