Sis intoxicats per fum és el balanç d'un incendi d'habitatge que es va declarar ahir al matí a Lloret de Mar. Els sis afectats, tres adults i tres menors d'edat, van ser traslladats fins a l'hospital comarcal de Blanes amb ambulàncies del SEM. Tots els ferits van ser de caràcter lleu.

Els Bombers es van traslladar fins al carrer Rovira de Dalt número 4 al voltant de dos quarts de vuit del matí. Van rebre l'avís que estava cremant un tercer pis d'un bloc d'habitatges del barri del Rieral, a prop del dispensari mèdic.

Al lloc s'hi van traslladar amb cinc dotacions. Sortosament, els Bombers van poder donar per controlat l'incendi poca estona després. Segons fonts del cos, cap a tres quarts de vuit del matí ja ho estava.

A més dels Bombers, també es va desplaçar fins a la zona del Rieral la Policia Local de Lloret, Protecció Civil, el SEM i els Mossos d'Esquadra.

A causa de l'incendi d'habitatge també es van confinar part dels veïns de l'edifici, primer a casa seva i, després, van sortir de l'immoble i van estar al carrer durant l'estona que els Bombers van estar treballant a l'edifici.

L'incendi va cremar la cuina i el rebost del pis. Però el fum es va escampar per tot l'edifici.