L'Ajuntament de Lloret de Mar juntament amb diferents entitats locals reivindicaran el pròxim dilluns, amb un acte festiu, l'obertura de les urgències nocturnes dels centres d'atenció primària (CAP) de la localitat selvatana, durant tot l'any.

Segons va informar ahir el consistori, la data escollida coincideix amb el primer dia que es torna a ?obrir aquest servei per a la temporada d'estiu. "La petició en positiu feta amb aquest acte pacífic i reivindicatiu és que no torni a tancar" assenyalava el comunicat. L'acte es dura a terme a la plaça de davant del CAP del carrer Girona, començarà a dos quarts de vuit de la tarda i està previst que acabi a les nou del vespre i hi haurà música, activitats de tot tipus i inflables per als més petits.

A més, durant la festa, el consistori seguirà recollint signatures per tal de demanar a la Generalitat el retorn d'aquest servei a Lloret. De moment, ja n'acumulen prop de 8.000, després d'haver fet diferents campanyes de recollida els últims mesos com la que es va fer al mercat municipal a finals de març o a la plaça de l'Església a principis d'abril. A més, el mes de febrer passat, el ple també va aprovar una moció en aquest sentit, presentada per A Lloret Sí, es Pot.