Dues persones van resultar ferides greus en un accident múltiple a la N-II al seu pas per Riudellots de la Selva. Els ferits, un home de 43 anys i una dona de 44 anys, van ser traslladats en ambulàncies del SEM a l'hospital Josep Trueta de Girona.

El sinistre viari va ser en realitat a parer dels Mossos dos accidents: un de primer, que va consistir en una sortida de via d'una moto i un segon, que va ser el xoc per encalç de quatre vehicles. Aquests quatre són els que es van trobar amb la moto, una Harley Davidson, sortida de via i en frenar van anar topant entre sí.

Al lloc dels fets, al quilòmetre 705 de la N-II, s'hi van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers i el SEM. La via va restar tallada durant una hora i mitja aproximadament i els vehicles van ser desviats per l'Eix Transversal i l'autopista AP-7.

Els ferits van ser traslladats en ambulàncies del SEM cap a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'home és el motorista que va tenir el primer accident i la dona, anava en un dels altres vehicles.

Aquest accident de trànsit es va produir quan no havien ni transcorregut 24 hores d'una tarda negra a les comarques de Girona. Va haver-hi dos accidents mortals, un a Sant Joan les Fonts i l'altre, a Santa Coloma de Farners, amb un total de tres víctimes

Un matrimoni conegut

En aquest darrer va morir un matrimoni d'edat avançada, veïns de la capital de la Selva. Els difunts eren Josep Cullell, de 83 anys, i Dolors Peipoch, de 80 anys. Dues persones que eren conegudes a la població, sobretot la dona perquè anteriorment havia regentat una fleca a Santa Coloma. També pertanyien a una família coneguda perquè un dels fills del matrimoni regenta una botiga de bicicletes i un dels seus néts és Jofre Cullell, un jove esportista que ha participat enguany al campionat del món de ciclocròs.

L'accident de trànsit de Santa Coloma va ocorre pel voltant de les vuit del vespre de dimarts en una pista forestal a Santa Coloma de Farners que hi ha entre l'Escala Forestal i el balneari Termes Orion.

Un home que va veure el vehicle que es precipitava va donar l'avís però els efectius d'emergències no van poder fer res per salvar la vida dels dos veïns de la població.