Una veïna de Vidreres, Raquel Barrera, va denunciar ahir que el govern municipal (CiU) no la «va voler ajudar» quan fa uns mesos va haver d'abandonar el seu habitatge per evitar ser desnonada, amb dos menors de 9 i 17 anys al seu càrrec. «Sabíem que no podíem pagar un altre lloguer i ens vam reunir amb l'alcalde -Jordi Camps- per mirar de buscar una solució» va explicar Barrera. «Ens va dir que faria tot el possible, però en sortir del consistori, una persona ens va comunicar que l'alcalde li havia dit que ens havíem de buscar la vida» va lamentar l'afectada, qui actualment ocupa una casa a Lloret de Mar. «Està en molt mal estat. La fossa sèptica està rebentada i estem incomunicats» va lamentar aquesta vidrerenca que pateix una invalidesa i que està pendent d'obtenir un lloguer social. «Espero que això no passi mai més» va afegir.

«Desvirtuar la feina»

Per la seva part, l'Ajuntament de Vidreres i el Consell Comarcal de la Selva -que gestionen conjuntament els Serveis Socials- van negar i lamentar aquestes acusacions. «Trobem molt trist i lamentable que una família a la qual s'ha ajudat moltíssim, intenti desvirtuar la feina que fem» va remarcar Camps, qui va afegir que serà el Consell Comarcal qui donarà resposta a aquesta denúncia, ja que l'Ajuntament no pot pel tema de la confidencialitat. «Sempre ajudem a tothom que ho necessita» va dir molest el batlle recordant que el govern municipal ha intercedit i aturat diversos desnonaments.

En aquest sentit Camps va avançar que amb la Taula d'Habitatge -que es va reunir ahir- s'està treballant una ordenança que permeti sancionar amb multes d'entre 3.000 i 9.000 euros, els bancs que tin?guin pisos buits.