En sentit contrari, així és com va agafar una rotonda una conductora d'un turisme a Sils. Aquesta imprudència li va costar un xoc frontal amb un altre vehicle i amb el qual va causar quatre ferits, entre els quals, ella mateixa.

Va quedar ferida lleu, però el fet li costarà car, ja que els Mossos d'Esquadra de Trànsit li imposen una multa de fins a 500 euros per circular per una rotonda en sentit contrari i la retirada de sis punts del permís de conduir. Si paga la multa al moment li costarà un xic més barat, la meitat de la sanció.

El succés va tenir lloc al voltant de les deu del matí quan per causes que es desconeixen, segurament una distracció, una dona que conduïa un Ford Fiesta i anava amb dos menors a bord va agafar la rotonda que connecta la N-II amb la C-63, a Sils, en sentit contrari al de circulació. A causa de la imprudència es va estampar contra un altre vehicle que anava bé per la via però no va poder evitar el xoc. Va ser una topada frontal i en total es van haver de lamentar fins a quatre ferits, sortosament, de caràcter lleu.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Bombers, el SEM, els Mossos i la Policia Local de Sils. La via va estar tallada poca estona fins que es van retirar els vehicles.