L'Associació de veïns del Residencial Park de Maçanet de la Selva -conjuntament amb els de la urbanització Aiguaviva Parc de Vidreres- han convocat, per al pròxim 20 d'agost, una concentració a Girona contra les companyies Rec Madral i Riera de Cabanyes per denunciar la «mala qualitat de l'aigua» i els «reiterats problemes en el subministrament». Al Residencial Park, l'aigua de l'aixeta «no és apta per al consum de boca» des del passat mes d'abril, a causa-segons Salut- de les elevades concentracions que té de ferro, manganès i alumini. La concentració es farà a les set de la tarda a davant de l'hotel Llegendes de Girona de l'empresari i propietari de Rec Madral, Carles Mallart.

«El senyor Mallart pren el pèl a tothom» va criticar ahir el vicesecretari de l'entitat veïnal, David Llop qui va afegir que Mallart «està molt orgullós del seu hotel quan hauria d'estar-ho de donar un bon servei d'aigua». En aquest sentit, Llop va lamentar que les últimes setmanes, molts carrers han tornat a patir talls d'aigua i va assegurar que la resposta de Rec Madral sobre perquè els dipòsits estan buits va ser «que hi ha massa gent». «Podien haver fet inversions a l'hivern per evitar que això passes, però no han fet res i segueixen cobrant els rebuts» va criticar Llop.

Per la seva part, les companyies van assegurar ahir a través d'un comunicat que «no donaran resposta a cap mena de provocació» i que es «remeten» als Organismes Oficials que «tutelen els serveis d'aigua» als quals es posen a la «disposició com sempre hem fet al llarg dels últims 34 anys».