La quarta edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Blanes, que se celebrarà del 16 al 18 de setembre, augmentarà enguany, el nombre de vehicles d'ocasió que estaran exposats al seu lloc habitual: l'esplanada del costat de l'antic pavelló d'esports. Hi haurà més de 200 cotxes de 21 marques, que oferiran els 10 concessionaris que hi participaran dels quals tres són una nova incorporació respecte al 2015.

Així ho va anunciar ahir l'Ajuntament de Blanes, qui va recordar que actualment és la fira més gran d'aquestes característiques que es fa en aquest territori, entre Girona i Barcelona. A més, el consistori va explicar que, per segon any, part de l'esplanada del costat de l'antic pavelló, l'ocuparà una zona destinada a la pràctica i conducció de karts a càrrec de Karting Club Blanes. Igual que ja es va fer al 2015, es tracta d'un circuit on la canalla pot començar a aprendre les primeres nocions de la conducció de manera segura i controlada. A diferència de l'any passat però, la zona de karts estarà situada a l'extrem nord del recinte firal, més a tocar dels antics camps de futbol. Molt a prop seu també s'hi instal·laran els inflables.

La fira es podrà visitar el divendres 16 de setembre de cinc de la tarda a vuit del vespre, i durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge 17 i 18 de setembre, a partir de les deu del matí i fins les vuit del vespre. Hi participaran: Automoció i Serveis del Nord-Est, Àngel Blanch, Garatge Plana, Autobrava, Bravauto, Maresmòvil, Covesa Vehículos, Grup Sadurní, Autopòdum S.A. i Auto Aulet.