Un accident de trànsit a Vidreres va obligar ahir a tallar la Nacional II durant més de set hores. El sinistre viari va deixar un jove de 23 anys ferit crític i un home de 53 anys ferit de gravetat. A causa dels fets, es van fer desviaments en diverses carreteres properes a la N-II i això va evitar llargues retencions. La més llarga, a la Nacional II, va ser d'un quilòmetre, i de retruc de l'accident hi va haver cues de fins a dos quilòmetres a la GI-600 a Tordera, en sentit Hostalric, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'avís de l'accident el va rebre el 112 quan passaven cinc minuts de les sis del matí. Un xoc frontal entre dos turismes -un Renault Clio i un Citroen C3- que es va produir en un moment que la via estava totalment coberta per la boira. A causa del sinistre viari, dues persones van quedar atrapades a dins de cada cotxe, motiu pel qual els Bombers van haver de fer tasques d'excarceració.

Ràpidament, el SEM va atendre els dos ocupants, un jove de 23 anys, que va resultar ferit crític mentre que l'altre, de 53 anys va quedar ferit de caràcter greu, segons el SCT. El SEM els va evacuar amb ambulància cap a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit investiguen les causes de l'accident.

Dos accidents en un dia

Durant la matinada es va produir un altre accident de trànsit en aquesta carretera, pels volts de dos quarts de quatre, un camió va xocar contra una tanca i va perdre gasoil. Va tenir lloc a l'alçada del quilòmetre 691,7 a Maçanet de la Selva. Els Mossos van estar ahir el matí mirant si el sinistre viari de Vidreres havia tingut lloc a causa d'aquest però van determinar que no. Cal dir que a causa de l'accident de Vidreres es va tallar la N-II des de prop de dos quarts de set del matí fins a dos quarts de dues de la tarda. Aquest impediment a la circulació de vehicles va fer que els Mossos haguessin de fer desviaments del trànsit cap a la C-35, la GI-512 i l'autopista AP-7.