L'Ajuntament de Maçanet de la Selva emprendrà accions legals contra l'empresa Axis Patrimoni SL per «incomplir l'entrega» dels nous vestidors de la urbanització Residencial Park. Aquest equipament havia de ser inaugurat demà, però les obres estan inacabades, motiu pel qual l'acte s'ha hagut d'ajornar.

Segons va explicar ahir el nou alcalde, Josep Maria Ciurana (AM), encara «falta posar» la caldera, el gas o la llum i reparar les diferents destrosses que ha patit la instal·lació en les últimes setmanes. «No es van posar les tanques de protecció i els vàndals han pogut pintar grafits, destrossar el hall i esbotzar una porta», va lamentar Ciurana, qui va precisar que l'edifici «encara no ha sigut entregat» al consistori.

A més, el batlle va relatar que l'adjudicatària hauria subcontractat empresaris locals per realitzar els diferents treballs, molts dels quals «encara no han cobrat». «Les empreses que opten a obra pública haurien de tenir garanties», va criticar Ciurana, qui va assegurar que des de l'Ajuntament ja s'està buscant la manera de poder acabar d'executar l'obra.

La construcció d'aquests vestidors a la zona esportiva de la urbanització ha tingut un cost de 248.551 euros finançats amb una partida del PUOSC de la Diputació de Girona -avançats pel consistori- i partides municipals. Les obres es van iniciar a finals del 2016 amb l'enderroc dels antics vestidors a causa de les seves deficiències estructurals i funcionals.