Un veí de Lloret de Mar de 45 anys va morir ahir al matí a Maçanet de la Selva, en quedar atrapat entre el seu camió i un remolc.

Segons van informar els Mossos d'Esquadra, l'accident laboral es va produir cap a un quart de nou del matí quan la víctima estava maniobrant el seu camió i va quedar atrapat entre la porta de la cabina i un remolc que es trobava aparcat.

Tot i que l'home era veí de Lloret, l'accident es va produir al carrer Manso Ravich del polígon industrial Riera Torderola de Maçanet. En concret, a les instal·lacions de l'empresa Transports i Serveis Ravich S.A.

Tot i que l'home va ser atès pels serveis d'emergències, no van poder fer res per salvar-li la vida. A més dels efectius dels serveis sanitaris del SEM, al lloc dels fets hi van treballar també, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat, entre altres.

Els Mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d'Empresa i Coneixement, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.