L'Audiència de Girona ha condemnat a 6 anys de presó el jove que va abusar sexualment d'una menor a qui havia conegut a través d'un xat. Els fets van tenir lloc el 8 de març de l'any passat en un paratge de Maçanet de la Selva. Tant l'acusat, Jujie Xu, com la menor són de nacionalitat xinesa i van fer-se amics per internet, a través d'una pàgina que posa en contacte gent d'aquesta comunitat.

El jove, que aleshores tenia 19 anys i vivia Badalona, va anar fins a Maçanet en autobús per conèixer la menor, que en aquell moment tenia 14 anys, i van decidir anar passejant fins a la Torre de la Marata. La sentència considera provat que mentre els dos passejaven per una zona boscosa, Xu va intentar mantenir relacions sexuals amb la menor i va acabar obligant-la a fer-li una fel·lació.

A l'hora de condemnar-lo, el tribunal dona credibilitat al relat de la víctima i també considera clau la declaració d'una dona que passejava el gos, que va ser qui va ajudar l'adolescent. A més de la pena de presó, l'Audiència condemna Jujie Xu a passar-se 5 anys en llibertat vigilada i a haver d'indemnitzar la menor amb 5.000 euros.