Un filferro lligat entre dos arbres. Això és el que van trobar un grup d'esportistes quan pujaven per un camí de Santa Coloma de Farners. Concretament, la troballa la van fer en el corriol de l'Spiderman que puja passat el balneari. Així ho va denunciar un dels esportistes a través de les xarxes socials on va compartir la fotografia en la qual apareix el filferro i va explicar que ells mateixos s'havien encarregat de retirar la trampa.

Per la seva part, l'Ajuntament colomenc va alertar ahir de la troballa i va condemnar «qualsevol actitud incívica que posa en perill la integritat física de les persones». El fet ja ha estat denunciat pel Club Ciclista Farners als Mossos d'Esquadra de Santa Coloma i als Agents Rurals.

Fa sis mesos, el Club Ciclista Maçanet també va denunciar als Mossos l'aparició de trampes per a esportistes a diferents trams del camí públic de Can Vilaret a Maçanet de la Selva.

En aquella ocasió, les trampes consistien en claus de fins a set centímetres de llarg fixats a terra. També al novembre, es van trobar troncs i pedres i filferro espinós tensat entre els arbres al camí de ronda que va de Calella de Palafrugell a Palamós.