El Departament de Territori i Sostenibilitat i l´Ajuntament de Viladrau han acordat impulsar la millora de la GI-520 per permetre una circulació més fluïda dels camions que circulen per aquesta carretera per arribar a l´Eix Transversal. El secretari d´Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, reunit recentment amb l´alcaldessa de Viladrau, Margarida Feliu, s´ha compromès a licitar el projecte, amb una inversió prevista d´uns cinc milions d´euros, aquesta tardor, ha informat la Generalitat.

El Departament de Territori i Sostenibilitat redactarà el projecte constructiu de millora de la GI-520 durant el 2018 amb l´objectiu que l´actuació es pugui dur a terme el 2019. Els treballs es realitzaran en un tram de quatre quilòmetres des de la sortida de Viladrau i fins a arribar al punt on enllaça amb la GIP-5251 (titularitat de la Diputació de Girona).

L´objectiu de l´obra és eixamplar la via i rectificar els revolts per millorar la seguretat i facilitar la circulació dels camions en aquest tram.