L'Ajuntament de Lloret de Mar, al nucli antic del municipi, amb un projecte que va quedar finalista en els pressupostos participats de l'any passat. A hores d'ara, Lloret ja ha executat 12 dels 19 projectes inclosos en aquests comptes i preveu acabar-los tots a finals del 2017.

Els treballs al carrer del Carme inclouen la renovació de l'enllumenat, la col·locació de senyalització, la instal·lació de panells informatius sobre els diferents elements d'interès històric del nucli antic -com l'església de Sant Romà o la casa-museu indiana Can Font, per exemple- i jardineres amb reg automàtic, entre altres actuacions.

El regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Lloret de Mar, Josep Lluís Llirinós, va explicar que el del carrer del Carme va ser el projecte més votat de la zona del nucli antic i va aclarir que «l'objectiu era embellir aquest carrer cèntric i comercial per on passa un alt nombre de persones». Josep Lluís Llirinós va recordar peticions formulades pels veïns, com la substitució de pilones per jardineres altes, i va informar que «s'ha instal·lat un nou enllumenat que recorda el passat mariner de la vila».