L'examen forense apunta a un doble crim a Susqueda perquè la noia té una ferida al cap i el noi diverses al tòrax. a noia presenta una ferida al cap i el noi diverses lesions al tòrax. En un primer moment, la inspecció dels cossos apuntava a que l'home havia rebut ferides per arma blanca i ella un cop provocat per un objecte contundent. Ara, però, els forenses se centren en determinar si van ser provocades per arma de foc, arma blanca o objecte contundent.

Demà es farà l'autòpsia als dos cadàvers que van emergir a Susqueda. Tot apunta que es tracta de la parella de joves del Maresme desapareguda a finals d'agost que va anar a fer caiac el 24 d'agost a la zona i dels quals mai més se n'ha sabut res.

Els dos cossos, el d'un home i una dona presentaven signes de violència i a més, estaven despullats, segons fonts consultades.

Tot apunta doncs que aquesta parella va ser víctima d'un crim però l'autòpsia haurà de determinar exactament les causes de la mort. L'opció que es tracti d'un suïcidi cada cop perd més força.

La parella es va creuar tot apunta amb qui no devien aquell dia que van anar al pantà i va acabar de forma tràgica.

Els Mossos Dijous es farà l'autòpsia a l'Institut de Medicina Legal i Forense de Girona.

La investigació del cas en canvi, està en mans de la l'àrea central d'investigació de persones desaparegudes dels Mossos d'Esquadra.

El cadàver del jove que va aparèixer surant ahir al pantà portava una motxilla plena de pedres.

Un mètode que també s'hauria emprat, cal recordar, per tractar d'enfonsar el caiac de la parella i que també va utilitzar-se amb el vehicle dels joves submergit a dins del pantà.

El cotxe va acabar a dins del pantà no pas per accident, tal com va assegurar el titular del departament d'Interior, Joaquim Forn, després de la seva aparició.

Lloc dels fets. DdG

Dues armes diferents per per perpretar el crim

El Jutjat d'instrucció 2 de Santa Coloma de Farners que instrueix el cas va decretar dimarts secret de sumari. Els investigadors sospiten que es van fer servir almenys dues armes diferents per perpetrar els crims. També creuen que l'autor o autors serien coneixedors de la zona. Per això, tornaran a revisar les imatges de les càmeres de videovigilància que hi ha diferents punts del pantà.

Durant aquest mes, els Mossos d'Esquadra han resseguit el recorregut que va fer la parella el 24 d'agost, quan van parar primer a treure diners a la Cellera de Ter i, després, a prendre alguna cosa al restaurant La Parada, en el trencant que porta cap a la presa. En aquest punt és on se'ls hi va perdre el rastre.