Una successió d'incendis la matinada d'ahir a diferents carrers de Blanes va cremar sis turismes en poc més de mitja hora. Al voltant de la mateixa hora es va produir un altre foc a una pila de deixalles i mobles al carrer que van sufocar els veïns. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació. Es dona la circumstància que la mateixa matinada a Sabadell van cremar 21 contenidors i van quedar afectats 25 vehicles.

El primer dels incendis es va produir quan faltaven tres minuts per les dues de la matinada al carrer Maria Lluïsa. Segons van informar Bombers, en aquell incendi es van cremar els primers tres vehicles. Dos d'ells van quedar completament calcinats, mentre un tercer va resultar afectat parcialment. Dues dotacions de Bombers van treballar en l'extinció.

Vint minuts després, a les dues i setze, al mateix carrer però no al mateix punt, una dotació va haver de sufocar un altre incendi que va cremar el quart vehicle.

Gairebé de forma simultània, quan passaven vint-i-un minuts de les dues de la matinada, en aquesta ocasió al camí dels Papus, a l'alçada del número 3, es va encendre una pila de deixalles, mobles i trastos. El foc va poder ser sufocat ràpidament pels mateixos veïns del barri. Els Bombers hi van desplaçar una unitat per comprovar que que s'hagués apagat correctament.

El darrer de la cadena d'incendis es va produir a les dues i trenta-dos minuts, al carrer Raval, 79, on va cremar parcialment un cinquè vehicle.

Tots els incendis se situen al nucli de Blanes però en carrers diferents.