El ple de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva va aprovar una modificació de crèdit del pressupost anual per incorporar-hi el romanent del 2017, que puja a 2,99 milions d'euros, que es destinaran a inversions. Segons va informar ahir el consistori, la inversió més important serà l'obra de reurbanització del carrer Major, amb un pressupost d'1.191.416,13 euros seguit de la fase 1 del cobriment del rec Vidal amb 600.000 euros i la urbanització dels accessos al pavelló amb pressupost de 364.847,51 ?.

Tal com va explicar el regidor d'Hisenda, Josep Maria Corominas, el romanent també servirà per finançar altres obres al municipi com: l'arranjament de l'asfaltatge del polígon industrial; la urbanització d'un tram de l'avinguda Girona; la millora dels accessos al pavelló i les obres de l'altell de la nau municipal. Pel que fa a la redacció de projectes, s'invertirà en els projectes de l'Estació, de Can Pastells i de Can Abras, així com en altres estudis i treballs tècnics.

Segons l'Ajuntament, altres inversions previstes per al 2018 són la compra de llums LED per als equipaments municipals, les reparacions de jardins i la compra de mobiliari. Les noves inversions es van aprovar en el ple ordinari del mes de març amb els vots a favor del PDeCAT i les abstencions d'ERC.