Un conductor molt begut va causar un accident de trànsit a la C-35 Maçanet de la Selva amb un ferit.

Els Mossos d'Esquadra l'han denunciat penalment com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. El motiu: va quadruplicar la taxa d'alcoholèmia

El denunciat és el conductor d'una furgoneta. Té de 51 anys, nacionalitat espanyola i és veí de La Bisbal d'Empordà.

Els fets va passar cap a tres quarts de vuit del diumenge, quan es va produir un accident de trànsit a la carretera C-35, al seu punt quilomètric 79, dins el terme municipal de Maçanet de la Selva.

Els agents van comprovar que el conductor d'una furgoneta havia envaït el carril contrari i havia xocat amb un turisme. A causa de l'accident la conductora del turisme va resultar ferida, mentre que el conductor de la furgoneta va resultar il·lès.

Els agents van comprovar que el conductor de la furgoneta presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. A la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu d'1.09 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més de quatre vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.25 mg/l.

Per aquest motiu, se li van obrir diligències penals com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

El conductor haurà de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners quan sigui requerit.