La policia de Florida ha detingut una persona a la que portava setmanes buscant i que havia estat batejada pels mitjans locals com el "defecador en sèrie", ja que es dedicava e deixar els seus excrements davant la porta d'una escola de la localitat d'Ocala.

Les autoritats locals van estudiar les imatges d'un vídeo i finalment han aconseguit enxamptar in fraganti el 'bandit intestinal', com també l'anomenen altres mitjans. Es tracta de Kenneth Martin Sorsony, un jove de raça blanca de 23 anys.

Segons han detallat les autoritats locals, després de gairebé un mes de la seva primera deposició a les escales de l'escola Fort King d'Ocala (Florida), els responsables del centre encara no havien aconseguit identificar-lo, de manera que la policia va decidir instal·lar una càmera oculta, va prendre imatges i les va distribuir per demanar la col·laboració ciutadana.

En les imatges es veu com aquest jove arriba amb tota la tranquil·litat del món a la porta de l'escola amb un rotllo de paper higiènic a la mà, disposat a deixar un dels seus 'regals', als quals solia acompanyar d'una nota, el contingut de la qual no ha estat desvetllat.

El diari local The Gainesville Sun assegura que el jove va dir als agents que el van interrogar que els seus actes es deuen a "mals esperits" i que era conscient que necessitava ajuda.