Facebook està treballant per presentar una gran novetat aquesta setmana i tot apunta que podria ser la incorporació de vídeo a les converses de xat. La xarxa social permetria realitzar videotrucades integrant Skype Al seu servei. S'espera que en els pròxims dies Facebook confirmi de manera oficial el llançament del servei.

La setmana passada Facebook va anunciar que preparava un llançament important per al seu servei que anunciaria en els propers dies. Automàticament els rumors s'han disparat i tot apunta a un mateix servei, les trucades de vídeo. El portal Mashable assegura que una font interna de Facebook ha confirmat la notícia i tots els senyals apunten en aquesta direcció.

La idea d'integrar serveis de videoxat a Facebook no és nou, però ara és el moment més propici per a això. Facebook ha de competir amb un nou agent, Google +, i un llançament com la integració de videotrucades podria ajudar a la xarxa social a competir. El xat de Facebook es completaria amb aquest sistema i igualaria les possibilitats del xat de Google.