Eva Hache torna aquesta nit a Cuatro amb Guasabi, un programa centrat en càmeres ocultes que tenen per objectiu els ciutadans, i que tracta sobre temes d'actualitat portats "al límit" però que, com ha reconegut la presentadora a Efe, "cap dels enxampats ha posat en dubte". Portar un malalt a casa davant la saturació d'un hospital o ajudar a empènyer el cotxe oficial del ministre de Cultura que s'ha quedat sense gasolina són algunes de les situacions que el format planteja a ciutadans anònims.

Però, com explica Hache, "el millor que fa Guasabi és que presenta una situació una mica surrealista però sempre basada en una realitat que ja estem veient que és una mica surrealista de per si. Per això crec que la gent hi cau, perquè realment ens esperem qualsevol cosa, les notícies són tan inversemblants en els últims anys que fa que pensem que per què no deu ser veritat".

Guasabi, que es presenta amb un format especial d'un sol lliurament, encara que la seva presentadora espera "que continuï", justifica el seu nom per "la broma" i per ser el wasabi un producte que "aclareix molt" que "ajuda a fer pensar". "Veient la reacció de les pobres víctimes que van pel carrer sense pensar que cauran en el parany d'alguna manera, el programa ajuda a aclarir la nostra pròpia ment i a saber què opinem, o què hauríem fet nosaltres en aquesta situació", diu la presentadora que va debutar a Cuatro amb Noche Hache.

Produït per Cuatro i FremantleMedia, Eva Hache comptarà amb la col·laboració de Silvia Abril, Iñaki Urrutia, Álex Claver i el director de cinema Nacho Vigalondo. Irene Junquera i Antonio Castelo seran els còmplices al carrer.