Mediaset España va informar que ha adquirit els drets de l'Eurocopa de futbol de Franca 2016 per transmetre 23 partits: tots els que disputi la selecció espanyola, el partit inaugural i la fase final del torneig. «Mediaset España ha arribat a un acord amb la comercialitzadora CAA Eleven per a l'adquisició dels drets d'emissió en obert de la UEFA Euro 2016, en una operació a un preu just, després de diverses fases de negociació», va informar l'empresa.

Oferirà en obert un paquet de 23 partits, un per jornada, tots els que disputi la selecció espanyola, així com el partit inaugural i la fase final del torneig, va explicar Mediaset.

Paolo Vasile, conseller delegat, va assenyalar que «és una gran notícia haver arribat a l'acord amb la UEFA per ser novament els qui oferimem gratis i en obert a tots els espanyols els principals partits de l'Eurocopa a través dels nostres canals de televisió i internet, mantenint inalterable el nostre criteri empresarial de rendibilitat».

«Posarem novament tot el nostre potencial humà i tècnic en la creació d'un esdeveniment inoblidable que amb tanta emoció uneix tot un país», va afegir Vasile.

A l'Eurocopa 2016, que es disputarà a França del 10 de juny al 10 de juliol, Espanya intentarà conquerir el torneig per tercera vegada consecutiva, cosa que mai abans ha aconseguit cap selecció. Mediaset España ja va oferir anteriorment els Mundials de 2010 i 2014, l'Eurocopa 2012 i la Copa Confederacions dels anys 2009 i 2013, així com els últims partits amistosos disputats pel combinat estatal.